Ontwerp zonder titel (6).png

Bindweefsel massage

Collagen booster

De Collagen Booster is een behandeling die zich richt op rimpels in het gelaat, aangepakt vanuit het bindweefsel. Met de speciale techniek brengen we extra activiteit in de onderste huidlaag. Hierdoor wordt de natuurlijke productie van collageen gestimuleerd en de elastine vezels versterkt. Het resultaat is direct zichtbaar: rimpels vervagen en de huid verstrakt.

Afhankelijk van de huid kan de Collagen Booster snel opeenvolgend worden uitgevoerd.
Een kuur van 5 behandelingen zorgt voor snel zichtbaar resultaat, en het is perfect te combineren met de Tone booster.

Tone booster

Niet elke persoon heeft last van rimpels, soms krijg je ook te maken met verslappingen in het gezicht. In deze gevallen is de Tone booster de perfecte oplossing. Tone Booster is een techniek die zich richt op het spierweefsel van het gelaat. Door de krachtige massagegrepen verhoogt de spierkracht van het gelaat. De huid, die vast zit aan onze gelaatsspieren reageert daarop uitermate goed! Ook deze massage geeft een onmiddelijk resultaat. De gelaatscontouren verstevigen en worden gelift, wat een onmiddelijke frisheid in het gezicht als gevolg heeft.

De behandelingen duren elk 25 minuten, en kunnen afzonderlijk worden afgenomen of in combinatie met elkaar voor het beste resultaat.

De combinatie van de technieken Tone Booster & Collagen Booster geeft tal van mogelijkheden en het beste resultaat.  In kuurvorm wisselen de behandelingen elkaar af dit naargelang de nood van de huid.

De behandeling neemt slechts een half uurtje in beslag en is daardoor ideaal in te passen in iedere drukke agenda.

De Booster behandelingen zijn ideale  “Lunch Break Beauty’s”  voor de actieve, dynamische vrouw met weinig tijd.