Centimeters verliezen door middel van spierstimulatie


Wilt u een centimeters kwijt op uw billen, buik of benen? Af van hardnekkige cellulite? Dan bent u bij ons in Zeist op de juiste plek. 

De Ultratone methode heeft zich al meer dan 40 jaar in Nederland bewezen op het gebied van figuurcorrectie, afslanken en het verminderen van cellulitis. Daar waar anderen drie verschillende afslankaparaten in moeten zetten, kan de Ultratone Dreamshaper het gewenste resultaat behalen met één doelstreffend aparaat. 

De Ultratone Dreamshaper biedt een drievoudige aanpak:
Ultrasound
Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente Ultrasound voor veilige cavitatie. Directe vrijgave van opgeslagen vetten door de cellen. Bestrijdt vetophopingen en vermindert cellulite.
OCM Lypolyse
Verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren.  Transporteert het vrijgekomen glycerol als energie naar de spieren.
Biofrequentie
Verbruikt vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.

 

Geen enkel afslanksysteem is completer in zijn werking dan het Ultratone Dreamshaper system


De voordelen van Biostimulatie:

  • Bevordering van vet vrijgave

  • Stimulering lymfedrainage voor het afvoeren van afvalstoffen.

  • Gedurende de dag een hogere energieverbranding

  • Intensieve spiertraining door afwisselende patronen van specifieke signalen

  • Gelijktijdige huidversteviging en -lifting

  • Goede ondersteuning voor topsporters en blessures voorkomen​

 

Interesse in een behandeling om af te vallen, maar eerst graag eens uitproberen? Dat kan bij Bregje in Zeist! Maak nu een afspraak voor een GRATIS intake en proefbehandeling.

Dit zijn foto's na een kuur van 12 keer: 10 cm omvang verlies en de diastase is ontzettend verbeterd!

Huidverstrakking door middel van Trilipo

Radiofrequentie is een veel gebruikte behandelmethode voor huidverstrakking en huidversteviging. De Trilipo methode is een combinatie van radiofrequentie samen met Dynamische Spier Activatie (DMA) wat een sterke verbetering is op andere radiofrequentie technologieën. 

Deze behandeling verstrakt de huid en de spieren met een minimale hersteltijd. Daarnaast stimuleert het vetvrijgave, afvoer en verbranding voor een afname van vetcellen en het vormgeven van het lichaam. Tijdens de behandeling wordt het onderhuids vetweefsel verhit waardoor opgeslagen vet direct wordt vrijgegeven en deze op een natuurlijke manier kan worden afgevoerd. De DMA zorgt ervoor dat spieren samentrekken. In combinatie van externe druk van de applicator zorgt dit voor een "pers effect" dat de vetvrijgave en de afvoer van vrijgegeven vetcellen stimuleert. Trilipo werkt op reductie van vetweefsel en de regeneratie van collageenvezels waardoor vormgevende en huidverstrakkende resultaten worden gerealiseerd. 

Een trilipo behandeling geeft direct resultaat en kent geen hersteltijd. Het voelt als een warme aangename massage. Ook deze behandeling kan plaatselijk worden ingezet. Heeft u interesse en wilt u de behandeling uitproberen? Maak hier een afspraak voor een gratis proefbehandeling.

Deze resultaten zijn behaald na 6 behandelingen