Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling bij Bregje in Zeist is puur genieten en samen streven we naar het beste resultaat voor uw huid. 

 

Bij Schoonheidssalon en Huidinstituut Bregje in Zeist bieden wij veel verschillende gezichtsbehandelingen aan.

Elke huid is anders dus geen enkele behandeling is dan ook exact hetzelfde. Ik zal altijd een uitgebreide analyse doen en samen kijken we welke producten het best bij u en uw huid passen. Toch een kleine samenvatting van de duur en soort gezichtsbehandelingen die er zijn.

Gezichtsbehandeling 60 minuten:

Reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, (fruitzuur)peeling, zuiverend masker, onzuiverheden verwijderen, korte massage, verzorgend crème masker, dagverzorging​.

Gezichtsbehandeling 75 minuten:

Alles zoals de 60 minuten behandeling maar aangevuld met een heerlijke uitgebreide gezichtsmassage.

Gezichtsbehandeling 90 minuten:

Alles zoals de 75 minuten behandeling, aangevuld met een heerlijke uitgebreide gezichts-  en handmassage en touch-up met mineralen.

Ook is er in deze behandeling mogelijk om losse modules als verven en harsen tegen betaling bij te boeken.

Naast de standaard gezichtsbehandelingen, doen we ook gezichtsbehandelingen met een speciaal op de huid aangepast masker van Maria Galland. Iedere behandeling is naar zo'n speciaal masker vernoemd.

Methode Mosaique Modelant - 90 minuten​

Het parade paardje van Maria Galland, hier is Maria Galland mee bekend geworden. MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE is het parade paardje onder de gezichtsbehandelingen, hier is Maria Galland groot mee geworden. Tijdens deze gezichtsbehandeling ervaart u een liftende massage, intensieve ampullen en een heerlijk zelfverwarmend mineraalgipspakking. Deze behandeling is de ideale oppepper voor uw huid.

Soin Cocon - 75 minuten

​Bij de SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Tijdens de hele behandeling kunt u heerlijk ontspannen door de vele massages. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk zacht schuimmasker, dat het gezicht als een cocon omhult. dit zorgt dat de werkstoffen diep de huid in kunnen drinken wat zorgt voor een gezonde, stralende huid met nieuwe energie en spankracht.

Soin Thalasso Visage - 75 minuten​

SOIN THALASSO VISAGE is een echte power behandeling uit de zee. Door middel van een verkoelend en effectief algenmasker wordt de huid ontslakt en intensief gehydrateerd. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid. De huid is fris, stevig en optimaal voorzien van vocht. de perfecte detox voor de huid.

Soin Profilift - 75 minuten

De SOIN PROFILIFT geeft een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid wordt van binnenuit opgevuld, rimpeltjes worden verminderd en de gelaatscontouren gemodelleerd. In de gezichtsbehandeling ervaart u een Shiatsu massage gevolgd door een diepwerkende bindweefselmassage. Dit zorgt ervoor dat de contouren strakker worden en de huid er jonger en steviger uitziet.

Soin Mille Lumiere - 90 minuten

SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de gezichtsbehandelingen van Maria Galland. 2 maskers werken samen voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Daarnaast dragen de hoogwaardige producten van de mille lijn bij aan vermindering van rimpels en het herstellen en verstevigen van de huid. Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!
 * Alle prijzen vindt u onder het kopje prijzen bovenin.