Een gezichtsbehandeling bij Bregje in Zeist is puur genieten en samen streven we naar het beste resultaat voor uw huid. Bij binnenkomst verwelkomen wij u met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij hebben zelfs speciale thee aangepast op uw huidtype (Teadoro). We starten de gezichtsbehandeling in één van onze rustgevende ruimtes, waar u samen met onze huidspecialiste uw doelen en wensen bespreekt om samen tot de beste resultaten te komen.

 

Bij Schoonheidssalon en Huidinstituut Bregje in Zeist bieden wij negen verschillende gezichtsbehandelingen aan. Deze gezichtsbehandelingen zien er als volgt uit:​

Maria Galland gezichtsbehandeling 30 minuten:

Reiniging, peeling, zuiverend masker, onzuiverheden verwijderen, verzorgend crème masker OF wenkbrauwen bijwerken, dagverzorging. Deze behandeling is ook te boeken als jeugdbehandeling (tot 16 jaar)

Maria Galland gezichtsbehandeling 60 minuten:

Reiniging, wenkbrauwen bijwerken, peeling, zuiverend masker, onzuiverheden verwijderen, korte massage,

verzorgend crème masker, dagverzorging​

Maria Galland gezichtsbehandeling 75 minuten:

Alle zaken van de 60 minuten behandeling, aangevuld met een heerlijke gelaatsmassage

Maria Galland gezichtsbehandeling 90 minuten:

Alle zaken van 75 minuten behandeling, aangevuld met een heerlijke hand- en armmassage

Naast de standaard gezichtsbehandelingen, doen we ook gezichtsbehandelingen met een speciaal op de huid aangepast masker van Maria Galland. Iedere behandeling is naar zo'n speciaal masker vernoemd.

Methode Mosaique Modelant - 90 minuten​

Het parade paardje van Maria Galland, hier is Maria Galland mee bekend geworden. MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE is het parade paardje onder de gezichtsbehandelingen, hier is Maria Galland groot mee geworden. Tijdens deze gezichtsbehandeling ervaart u een liftende massage, intensieve ampullen en een heerlijk zelfverwarmend mineraalgipspakking. Deze behandeling is de ideale oppepper voor uw huid.

Soin Cocon - 75 minuten

​Bij de SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Tijdens de hele behandeling kunt u heerlijk ontspannen door de vele massages. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk zacht schuimmasker, dat het gezicht als een cocon omhult. dit zorgt dat de werkstoffen diep de huid in kunnen drinken wat zorgt voor een gezonde, stralende huid met nieuwe energie en spankracht.

Soin Thalasso Visage - 75 minuten​

SOIN THALASSO VISAGE is een echte power behandeling uit de zee. Door middel van een verkoelend en effectief algenmasker wordt de huid ontslakt en intensief gehydrateerd. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid. De huid is fris, stevig en optimaal voorzien van vocht. de perfecte detox voor de huid.

Soin Profilift - 75 minuten

De SOIN PROFILIFT geeft een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid wordt van binnenuit opgevuld, rimpeltjes worden verminderd en de gelaatscontouren gemodelleerd. In de gezichtsbehandeling ervaart u een Shiatsu massage gevolgd door een diepwerkende bindweefselmassage. Dit zorgt ervoor dat de contouren strakker worden en de huid er jonger en steviger uitziet.

Soin Mille Lumiere - 90 minuten

SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de gezichtsbehandelingen van Maria Galland. 2 maskers werken samen voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Daarnaast dragen de hoogwaardige producten van de mille lijn bij aan vermindering van rimpels en het herstellen en verstevigen van de huid. Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!

ADRES

Huidinstituut Bregje

Couwenhoven 4318

3703  EH Zeist

06 51 12 30 72
info@huidinstituutbregje.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 14:00

Dinsdag 9:00 - 17:30

Woensdag gesloten

Donderdag 9:00 - 22:00

Vrijdag 9:00 - 17:00

© 2018 Schoonheidssalon en Huidverbetering Bregje in Zeist