maxresdefault.jpg

Maria Galland

MARIA GALLAND PARIS – HET MERK. Waar schoonheid een succesverhaal schrijft.

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en Spa’s, waarvan het succesvolle concept berust op drie roemrijke elementen: producten, behandelingen en advies.

De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, cosmetische innovaties en de bijzonder effectieve en individuele behandelingen.

Het grote productassortiment bevat een lijn gezichtsverzorging en een serie lichaamsverzorging, een dermo-cosmetische verzorgingslijn, een reeks zonneproducten, een serie decoratieve cosmetica en een herenlijn. Maria Galland verkoopt haar producten via strikt geselecteerde schoonheidsinstituten, beauty farms en Spa’s.

DE METHODE. Waar schoonheid een eigen gezicht laat zien.

Uniek. Verfijnd. Kostbaar. Samengesteld op basis van een “mozaïek van veel uiteenlopende behoeften” – net zoals onze huid is. De Grande Dame Maria Galland was al aan het begin van de jaren 60 van mening dat de persoonlijke uitstraling in stand gehouden kon worden met een “schoonheidsverzorging op maat”. Maar dan wel met een heel persoonlijke maat. 

De „Methode Maria Galland“ is gebaseerd op dit inzicht: door een zee nauwkeurige huidanalyse en de speciale behandeling van iedere huidzone apart en individueel afgestemd op de behoefte van dat moment, blijft de huid op zijn mooist. Met een groot arsenaal van meer dan 200 producten en meer dan 35 gezichts- en lichaamsbehandelingen – waaronder speciale behandelingsconcepten voor de man – maakt dit merk deze claim meer dan waar. 

Maar het gaat Maria Galland om veel meer dan pure schoonheidsverzorging. Maria Galland wil graag de persoonlijkheid van uw cliënten, vrouwen en mannen, versterken. Met dit totale concept, dat de nadruk legt op de bijzondere facetten van iedereen en elk individu apart. En met een duidelijke stellingname, die het merk met haar boodschap voor het voetlicht brengt: „Oui, c’est moi!“

HET ONDERZOEK. Waar schoonheid een systeem heeft.

Maria Galland stelt nieuwe criteria: uiterst moderne onderzoekslaboratoria zijn continu op zoek naar waardevolle grondstoffen op het gebied van huidverzorging, naar effectieve technologieën en revolutionaire formules. De samenwerking met schoonheidsspecialisten, die we beschouwen als onze partners, ondersteunen onze feeling voor de eisen, die vrouwen en mannen tegenwoordig stellen aan cosmetica als symbool van hun persoonlijkheid. Zo ontstaan er producten en behandelingen, die beantwoorden aan de werkelijke behoeften van gebruikers, die voldoen aan de eisen van deze tijd en zorgen voor nieuwe criteria. De hoge kwaliteitsstandaard van Maria Galland staat er garant voor, dat alle producten onder dermatologisch toezicht getest zijn op werkzaamheid en veiligheid en buitengewoon goed door de huid worden verdragen.

HET BEDRIJF. Waar schoonheid vele talen spreekt.

Maria Galland is vandaag de dag een toonaangevend instituutsmerk met 4.500 Maria Galland depots in Europa, waarvan meer dan 2.000 alleen in Duitsland. Wereldwijd werken meer dan 10.000 schoonheidsinstituten, beauty farms en dag Spa’s in meer dan 40 landen met veel succes met de producten en behandelingssystemen van Maria Galland. De hoofdkantoren van de groep bevinden zich in München en Parijs. Andere vestigingen zitten in Italië, Spanje, Groot Brittannië, Benelux, Oostenrijk en Zwitserland.