eminence 7.jpg

Éminence 

Ontwerp zonder titel.png

Voor elk gekocht product van Éminence wordt een boom geplant! Hoe leuk is dat?

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar.

Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen. Dit alles maakt Éminence tot de meest krachtige huidverzorgingstechnieken, vrij van schadelijke chemicaliën. Met Éminence kies je voor producten van top-kwaliteit, verkrijgbaar bij huidverzorgings-professionals wereldwijd en sinds enkele jaren ook in Nederland en België.

De missie van Éminence Organic Skincare is op een natuurlijk manier op huidverbetering werken. Deze producten hebben echt een ge-wel-dige geur zonder toevoegingen van parfum. Geen minerale oliën of zoals bij vele producten het grootste gedeelte van het potje uit water bestaat.  Deze producten zijn een ware beleving en daarnaast voel je het meteen werken, prachtige doorbloeding en een directe glow. Wie wil dat nou niet?

Een weldaad voor je huid en voor mij als huidspecialiste is geen enkele behandeling meer hetzelfde. Met deze producten ben je eigenlijk zelf je huidcoach. Je kunt mixen en laag over laag werken en je hele schoonheidsritueel aanpassen op het seizoen. Wij veranderen onze voeding ook elk seizoen en zo heeft de huid ook regelmatig andere behoeftes. Je huid is je grootste orgaan en zo ingenieus, het geeft het allemaal aan en ik help je daar graag bij!

eminence 4.jpg