top of page
Ontwerp zonder titel (45).png

Therapeel R3

R-3 Therapeel is een chemische peeling met 3% retinol, een vorm van Vitamine A. Het richt zich op een kleiner aantal huidproblemen, maar dringt dieper door tot in de huid in vergelijking met andere peelings vanwege de kleine moleculaire grootte. Retinol is een andere manier van exfoliatie, het stimuleert namelijk de celvernieuwing waardoor de huid dikker wordt, de huid kan genezen en meer collageen kan produceren. Door de combinatie van 6 Botanical Extract, Hyaluronic Acid, 3% Retinol en de juiste p H waarde heeft de R-3 Therapeel geen tot weinig bijwerkingen. Makkelijk en snel dus met direct resultaat!

 

Omdat deze peeling gedurende 6 uur op de  huid moet zitten, verwijder je hem zelf thuis met water!  Je ziet hem niet zitten dus je kunt zo je dagelijkse bezigheden oppakken.

Normale bijwerkingen die na de peeling kunnen optreden zijn:

  • kleine break outs 

  • jeuk

  • lichte vervelling

  • roodheid

  • prikkeling

R-3 Therapeel is geschikt voor de behandeling van een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes en stimuleert de productie van collageen en elastine voor een betere, jonger uitziende huid.

Je kunt voor de R-3 peel los komen maar voor een leuke korting breng ik hem na de behandeling aan en haal je hem er na 6 uur weer af! leuke toevoeging met een groot resultaat en klein prijsje van € 24,50 extra.

bottom of page