top of page
PRX-T33 vial.jpg

PRX T33 Therapy 

Skin booster PRX-T33-No-Needle-Skin-Booster Biorevitalisatie

Vind je “downtime” na een chemische of diepte peeling vervelend? Of wil je ook in de zomer intensief doorgaan met het verbeteren van je huid? Dan is de PRX- T33 behandeling de oplossing!

PRX-T33 is een Skin Boost zonder gebruik van naalden en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid is gladder, voller en steviger, zonder de huid te beschadigen.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

SKIN BOOSTER: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

ANTI AGING FORMULE: voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Boostereen optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. Na een kuur is het raadzaam om een booster na 3 maanden te herhalen voor onderhoud.

MICRONEEDLING MET PRX-T33: hierbij wordt de PRX-T33 met de mesopen in de huid gesluisd voor een nog beter resultaat! Uiteraard nog intensiever en iets meer roodheid en herstel na de behandeling.

Een losse Skinbooster kost €125
Een kuur van 4 keer €399
Microneedling en PRX- T33 €159,50

* bij elke behandeling krijg je voor 6 dagen na-verzorging mee!😍

bottom of page