Wil jij ook een review schrijven? Hartstikke leuk!

Ik kom al jaren bij Huidinstituut Bregje. Als tevreden klant laat ik graag weten hoe goed ik mij voel tijdens de behandelingen. Bregje is een topper, een vakvrouw  zonder poeha; Ze geeft de behandelingen met veel enthousiasme en passie en ze blijft innoveren. Als klant kan ik me heerlijk ontspannen onder het genot van een rustgevend muziekje. Ik verlaat de salon als herboren met een stralende huid en  verheug mij telkens op de volgende keer. Kortom een aanrader!!

Astrit Verstijnen

Den Bosch

Schoonheid staat vaak synoniem voor het uiterlijk vertoon in het gewenste modebeeld. Vrouwen met overgewicht ervaren dan ook een drempel bij reguliere schoonheidssalons. Bregje zorgt naast uiterlijke schoonheid ook voor innerlijke schoonheid. Aandacht voor de mens staat voorop. Ik voel mij welkom en de behandelingen geven mij de helende werking voor huid en geest. Zo kan ik met trots de maatschappij tegemoet treden ook al voldoe ik niet aan de maatschappelijke norm. Vol vertrouwen ga ik mee naar het nieuwe pand en het nieuwe team omdat Bregje de basis is van een waarde-gestuurde salon. Een waarde van persoonlijke aandacht, gastvrijheid en deskundigheid.

Liesbeth Zaayer

Zeist

Bregje is een unieke vakvrouw; niet alleen in haar behandelingen, maar vooral ook in haar eenvoudige en natuurlijke manier van zijn: warm, altijd opgewekt en steeds mooi afgestemd.

Het is een verademing en steeds een feestje om bij haar te mogen zijn!

Klant al meer dan 12 jaar

Lutgart Driessen

Zeist

Vanwege mijn probleemhuid (heel droog, in de winter zelfs eczeem) ben ik op advies van een goede vriendin bij Huidinstituut Bregje terecht gekomen. Inmiddels al weer de nodige jaren geleden.

Dat huidprobleem was snel onder controle, en nu ik producten gebruik die juist voor mijn droge huid geschikt zijn, heb ik geen eczeem meer gehad. Nu bezoek ik Bregje vooral voor heerlijke massages en af en toe een gezichtsbehandeling. Als man was dat in het begin even wennen, maar ik word daar zo vriendelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld, dat het iedere maand weer een feestje is waar ik naar uit kijk! En voor enkele vrienden die ik enthousiast gemaakt heb  is het inmiddels ook een heerlijk rustmoment in hun jachtige leven.

Sinds kort heeft Huidinstituut Bregje de Dreamshaper. Wat een fantastische uitvinding! Je ligt ontspannen te genieten van rustige muziek terwijl je spieren met een heftige workout bezig zijn. Dat scheelt me weer de nodige avondjes naar de sportschool. Niet dat ik nu een sixpack heb, maar m’n lijf is wel veel strakker geworden! Dankjewel Bregje, je bent een topper!

Eric van Montfoort

Huis ter Heide

Please reload