top of page
Ontwerp zonder titel (3).png

Allround mineral cosmetics

Allround Mineral Cosmetics geeft op alle huid types een schitterende natuurlijke glans en dekt op een natuurlijke manier. AMC is een foundation, poeder, concealer in één en heeft een zonnefactor spf 15. De minerale make-up vervangt het gebruik van vloeibare en crème foundations.

De mineralen verstoppen de poriën niet. Allround Mineral Cosmetics is een simpele, natuurlijke, gezonde make-up die de huid verbetert.
De opmerkelijke lichte  mineralen in poedervorm blijven de hele dag perfect op de huid, u voelt de make-up niet zitten, terwijl u er de hele dag fantastisch uit ziet.

Een ‘meest natuurlijke losse vorm’ voor huidverzorgende professionele make-up, kan  gebruikt worden na een laser behandeling of een chemische peeling. Voor acne en rosacea en voor de couperose huiden is het uitstekend. Het is gemaakt van natuurlijke mineralen, geeft geen allergische reacties (in het product zit geen olie, geen talkpoeder en geen vet daardoor verstopt het de poriën niet. Minerale make–up heeft een huidverbeterende werking doordat de huid kan blijven ademen.
► Kan op ieder huidtype worden toegepast.
► Ook uitstekend geschikt voor de donkere huid.
Het gebruik van de make-up gaat snel en gemakkelijk, blijft de hele dag zitten. Als u eenmaal de make-up gebruikt en gevoeld heeft, kunt u niet meer zonder!

Minerale make-up geeft op alle huidtypen een schitterende natuurlijke glans en dekt op een natuurlijke manier ook allerlei ongerechtigheden en kleine rimpeltjes af.

En wat zo fijn is; deze make-up is ook geschikt voor probleemhuidenzoals bijv. de acne– en allergische huid. Dekt ook couperose (rode huidverkleuringen)in een keer. En is geschikt voor alle huidskleuren. Er zijn namelijk voor alle huidskleuren verschillende kleuren minerale make-up in poedervorm te koop.

Eigenlijk maakt deze minerale make-up allerlei andere producten overbodig. Het is een foundation, poeder, concealer (camouflage product) en anti-zonnebrand middel tegelijk want deze minerale poeder maakt al deze bovenstaande middelen overbodig. Dit minerale make-up in poedervorm verstopt de poriën niet en bevat geen geparfumeerde, chemische conserveringsmiddelen en/of kleurstoffen.

bottom of page