De Legend Plus, Trilipo

Radiofrequentie is een veel gebruikte behandelmethode voor huidverstrakking en huidversteviging. De Trilipo methode is een combinatie van radiofrequentie samen met Dynamische Spier Activatie (DMA) wat een sterke verbetering is op andere radiofrequentie technologieën. 

Deze behandeling verstrakt de huid en de spieren met een minimale hersteltijd. Daarnaast stimuleert het vetvrijgave, afvoer en verbranding voor een afname van vetcellen en het vormgeven van het lichaam.

Tijdens de behandeling wordt het onderhuids vetweefsel verhit waardoor opgeslagen vet direct wordt vrijgegeven en deze op een natuurlijke manier kan worden afgevoerd.

De DMA zorgt ervoor dat spieren samentrekken. In combinatie van externe druk van de applicator zorgt dit voor een "pers effect" dat de vetvrijgave en de afvoer van vrijgegeven vetcellen stimuleert. Trilipo werkt op reductie van vetweefsel en de regeneratie van collageenvezels waardoor vormgevende en huidverstrakkende resultaten worden gerealiseerd. 

RELEASE, REMOVE, RESHAPE

Een trilipo behandeling geeft direct resultaat en kent geen hersteltijd. Het voelt als een warme aangename massage. Ook deze behandeling kan plaatselijk worden ingezet.