top of page
Ontwerp zonder titel (43).png

Green Sea Peel 

100% biologisch en zonder chemische middelen of zuren!

In tegenstelling tot een chemische peeling die gebaseerd is op pH en zuurgraad, werkt de Green Sea Peel door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren. Vervellen is dus mogelijk en heel fijn!

De ingrediënten van de Green Sea Peel komen uit de zee: algen en spicula’s, microscopische holle naaldjes, van de zoetwaterspons. Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Spicula’s, die er met het blote oog uitzien als een poeder, zorgen voor kleine kanaaltjes waardoor werkstoffen naar de cellen worden getransporteerd. Ook gaan de spicula’s infecties van de huid tegen. Hierdoor is deze peeling inzetbaar voor zowel het aanpakken van huidveroudering als acné.

De eerste dag voelt de huid wat aan als glaswol, en kun je er beter niet aanzitten. Na dag 3 kun je lichte vervelling zien en schilfers. Je mag absoluut NIET krabben of trekken aan de velletjes. Gebruik een lekker vette crème om dit op te vangen en minder zichtbaar te maken. Je huid moet dit proces op een natuurlijke manier ondergaan en je nieuwe huid komt vanzelf te voorschijn!

Deze behandeling mag niet als je allergisch bent voor schaaldieren of zeeplanten.

1 behandeling geeft al een prachtig resultaat maar het mooiste is een kuur van 4 keer om de 2 weken. Na de kuur moet je 60 dagen wachten voordat je de behandeling weer mag ondergaan.

€ 99,50 en duurt ongeveer 45 minuten inclusief een Bio Celullose Masker, bij afname van een kuur zit er een na verzorgingscrème gratis bij. 

* Hier zit geen epileren over dergelijke bij in maar kun je los bij boeken.

bottom of page