top of page
Dame_xxl-(002).jpg

Behandelingen

Carboxy Therapy

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met o.a. dermabrasie, microneedling, dermaplaning, mesotherapie. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

 • acné huid

 • slecht doorbloede en/of rokers huid

 • couperose

 • verminderde elasticiteit 

 • minder volume

 • rimpels en fijne lijntjes

 • donkere kringen of wallen

 • pigmentvlekken

 • littekens

 • grove poriën

   

                                                                                         

                                                                                                Dit resultaat is na slechts 1 behandeling!

€ 88 en duurt ongeveer 45 min, deze behandeling kun je ook toevoegen aan een behandeling.

Deze behandeling is ook prachtig als kuur! En Carboxy Therapy mag ook in de zomer, uiteraard zoals altijd goed  beschermen.

Green Sea Peel

100% biologisch en zonder chemische middelen of zuren!

In tegenstelling tot een chemische peeling die gebaseerd is op pH en zuurgraad, werkt de Green Sea Peel door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren. Vervellen is dus mogelijk en heel fijn!

De ingrediënten van de Green Sea Peel komen uit de zee: algen en spicula’s, microscopische holle naaldjes, van de zoetwaterspons. Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Spicula’s, die er met het blote oog uitzien als een poeder, zorgen voor kleine kanaaltjes waardoor werkstoffen naar de cellen worden getransporteerd. Ook gaan de spicula’s infecties van de huid tegen. Hierdoor is deze peeling inzetbaar voor zowel het aanpakken van huidveroudering als acné.

De eerste dag voelt de huid wat aan als glaswol, en kun je er beter niet aanzitten. Na dag 3 kun je lichte vervelling zien en schilfers. Je mag absoluut NIET krabben of trekken aan de velletjes. Gebruik een lekker vette crème om dit op te vangen en minder zichtbaar te maken. Je huid moet dit proces op een natuurlijke manier ondergaan en je nieuwe huid komt vanzelf te voorschijn!

Deze behandeling mag niet als je allergisch bent voor schaaldieren of zeeplanten.

1 behandeling geeft al een prachtig resultaat maar het mooiste is een kuur van 4 keer om de 2 weken. Na de kuur moet je 60 dagen wachten voordat je de behandeling weer mag ondergaan.

€ 99,50 en duurt ongeveer 45 minuten inclusief een Bio Celullose Masker, bij afname van een kuur zit er een na verzorgingscrème gratis bij. 

* Hier zit geen epileren/harsen in, voor de wenkbrauwen is dit wel een mogelijkheid bij deze behandeling. Niet op het te behandelen huidoppervlak. 

Microneedling​

De Mesopen is de meest professionele en nieuwste techniek op het gebied van microneedling.

Het is een behandeling, waarbij kleine micro wondjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor wordt de huid aangezet tot herstel wat een nieuwe, gladde en jonge huid als gevolg heeft. Daarnaast zorgt microneedling ervoor dat de stofwisseling en bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Een verbetering van collageen en elastine is het resultaat, dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.

Deze behandeling is een perfecte oplossing als je last hebt van rimpels, grove poriën, pigmentvlekjes, littekens, striae of een grauwe uitstraling.

 

€ 85 en duurt ongeveer 30 min en kan ook worden toegevoegd aan een behandeling.

Dermaplaning​

Is een huid verbeterende behandelmethode om een stralende, frisse huid te verkrijgen. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het mesje over de huid geschraapt, zonder de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Deze behandeling is ook een mooie combinatie met Carboxy Therapy!

De eerste verbeteringen kunnen al na één behandeling zichtbaar zijn.
De huid ziet er namelijk al meteen gladder, zachter en frisser uit.

Wat doet Dermaplaning ?

 • verwijderen van dode huidcellen

 • verwijderen van donsharen (het is een mythe dat dit snel en hard terugkomt!)

 • vervaagt fijne lijntjes

 • vervaagt oppervlakkige pigmentvlekken

 • bevordering aanmaak van collageen en elastine

 • onzuiverheden krijgen minder kans 

 • geeft de huid een directe glans

 • 60% verbetering van de opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Dermaplaning € 85 en toevoegen aan 60 min behandeling is € 135

KRX Therapeel R 3

R-3 Therapeel is een chemische peeling met 3% retinol, een vorm van Vitamine A. Het richt zich op een kleiner aantal huidproblemen, maar dringt dieper door tot in de huid in vergelijking met andere peelings vanwege de kleine moleculaire grootte. Retinol is een andere manier van exfoliatie, het stimuleert namelijk de celvernieuwing waardoor de huid dikker wordt, de huid kan genezen en meer collageen kan produceren. Door de combinatie van 6 Botanical Extract, Hyaluronic Acid, 3% Retinol en de juiste p H waarde heeft de R-3 Therapeel geen tot weinig bijwerkingen. Makkelijk en snel dus met direct resultaat!

 

Omdat deze peeling gedurende 6 uur op de  huid moet zitten, verwijder je hem zelf thuis met water!  Je ziet hem niet zitten dus je kunt zo je dagelijkse bezigheden oppakken.

Normale bijwerkingen die na de peeling kunnen optreden zijn:

 • kleine break outs 

 • jeuk

 • lichte vervelling

 • roodheid

 • prikkeling

R-3 Therapeel is geschikt voor de behandeling van een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes en stimuleert de productie van collageen en elastine voor een betere, jonger uitziende huid.

Je kunt voor de R-3 peel los komen maar voor een leuke korting breng ik hem na de behandeling aan en haal je hem er na 6 uur weer af! Leuke toevoeging met groot resultaat voor klein prijsje van € 24,50 extra.

Ultra V Lift Masker

Ultra Lift is een speciale behandeling voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te zuiveren en te verkleinen. De huid verbetert zichtbaar omdat het masker ook dode huidcellen verwijdert!

Dit speciale masker is  geschikt voor een normale huid met onregelmatigheden, bij gebrek aan collageen, rimpels en een verzakte huid.

Ultra V Lift los € 69,50 45 min toevoegen aan een behandeling € 35 

Buccal Massage 

Het is al beroemd onder de wereldsterren de 'Buccal Massage' ook wel de Facelift Massage genoemd.

Het is een diepe massage jawel vanuit de mond! Uiteraard met alle hygiëne en voorzichtigheid.

Deze massage is met name gericht op fijne lijntjes en rimpels en het zorgt voor een strakkere kaaklijn, en geeft meteen ontspanning in je gezicht.

 

Ik heb de massage geleerd bij Els van Meenen, Buccal massage is al heel bijzonder maar de massage die Els heeft ontwikkelt is nog uitgebreider met een aanvulling van Lymfedrainage en bindweefselmassage en Buccal. Je moet hem echt een keer ervaren, zo bijzonder!

Je kunt aangeven of je een Green Touch Massage wilt of Buccal in je behandeling. 

 

Carboxy & V Lift.png
1 behandeling Carboxy & V Lift.png
bottom of page