25-spa-salonnepro-mesotherapie-microneed

MESOPEN  |  Microneedling

De Mesopen by Salonne Pro is de meest professionele en nieuwste techniek op het gebied van microneedling.

Het is een behandeling, waarbij kleine micro wondjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor wordt de huid aangezet tot herstel wat een nieuwe, gladde en jonge huid als gevolg heeft. Daarnaast zorgt microneedling ervoor dat de stofwisseling en bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Een verbetering van collageen en elastine is het resultaat, dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.

Deze behandeling is een perfecte oplossing als je last hebt van rimpels, grove poriën, pigmentvlekjes, littekens, striae of een grauwe uitstraling.

Resultaat:

Reduceert littekens

Gladdere en frisse huid

Fijnere poriën

Verminderende pigmentatie

Vermindert acne

Verbetering van de huidstructuur

Vermindering van striae

In tegenstelling tot de Microneedlingrollers is het mogelijk de diepte van de naaldjes in te stellen per zone voor het beste resultaat. Duizend microgaatjes per seconde worden er gemaakt, terwijl het veiliger en aangenamer voelt dan de Dermarollers. De Mesopen heeft een golfvormige tip en glijdt dan ook makkelijker over de huid. Hierdoor is de behandeling intensiever en geheel veilig. Tevens kan er door deze techniek dieper worden gewerkt, terwijl het door de klant als prettiger wordt ervaren.