top of page
kruidenpeeling-bio-peel-salonnepro-spa-c

Naast de Oxygeneo als huidverbetering bij een gezichtsbehandeling is er nu ook de mogelijkheid om de Chinese kruiden Bio-Peel toe te voegen. Deze behandeling kan zonder extra tijd bij elke behandeling als intensieve boost ingezet worden. De standaard peeling wordt weggelaten en daardoor is de losse module tegen gereduceerd tarief makkelijk inzetbaar. Deze peeling kan als kuur gedaan worden maar zelfs met 1 behandeling ziet u direct verbetering!

Bio-peel

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.  
 
Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.  De gladde huid die u voelt na de behandeling komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen en eventuele onzuiverheden kunnen nu makkelijk weggehaald worden.
 

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. vaak hoor ik dat het als prettig wordt ervaren en het voelt dat er ook echt wat gebeurt!
 
Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dit wil zeggen, dat alle producten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals bijvoorbeeld een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd, de aanvoer en opname van zuurstof en voedingstoffen wordt verbetert. Eventuele roodheid na de behandeling trekt dan ook snel vanzelf weg. 
 
Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Een volle crème houdt de huid soepel en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn. 

 

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint. En na de behandeling goed te verzorgen met oa mineralen.
 
Om (onderstaande) huidproblemen te verbeteren, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen., hier zit gemiddeld 2 weken tussen.
 
- de huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)

- rimpelvorming - grove poriën

- verslapping van de huid

- hyperpigmentatie, zonneschade en melasma.
 

voorhoofd.jpg
zijkant-wang-kl.jpg
Bio-Peel-wang-Sm.jpg
Bio-Peel-wang-Sm.jpg
bottom of page