top of page
Team.jpg

Huidtherapeut

Huidtherapeut-Cosmetique-Totale-Mirjam-B

Ik heb zelf hele goede ervaringen met Mirjam Buijtenhuis op locatie bergweg in Zeist.

Gespecialiseerde behandelingen door onze huidtherapeut in Zeist

Huidinstituut Bregje in Zeist werkt samen met Cosmetique Totale, een professioneel bedrijf welke gespecialiseerd is in laser- en huidverbeterende behandelingen. De HBO opgeleide huidtherapeuten werken dagelijks met deze apparatuur, hebben zeer goede kennis van zaken en zijn BIG geregistreerd. Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de huid. Een aantal behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering. 

 

Overbeharing

Onze huidtherapeut werkt met een geavanceerde laser technologie. Deze technologie is de eerste en nog steeds de enige die twee technieken met elkaar combineert. De combinatie licht en stroom  zorgen voor een veiligere, effectievere en efficiëntere manier van definitief ontharen.  De techniek is ook geschikt voor donkerblonder haar. Ingegroeide haren, irritatiebultjes en snijwondjes van het scheren behoren tot het verleden. U kunt elk lichaamsdeel op een geheel veilige manier permanent laten ontharen. Op het gelaat kan men in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar.

 

Couperose – gesprongen  adertjes 

Couperose, de rode ‘’spinnetjes’’ in de huid, wordt veroorzaakt door het uitzetten van de bloedvaatjes aan de opperhuid. Ze kunnen ontstaan door erfelijkheid, roken, stress of andere invloeden van buitenaf. De rode plekjes gaan nooit vanzelf weg, maar kunnen door middel van één tot enkele laserbehandelingen met onze techniek verholpen worden. De afwijkende haarvaatjes worden hierdoor aangepakt, waarna de huid vervangend gezond weefsel aanmaakt.

Pigment- Zonbeschadiging – Ouderdomsvlekken

Pigmentvlekken ontstaan doordat in de opperhuid of diepere huidlagen zich pigment ophoopt, waardoor donkere kleurverschillen ontstaan. Afhankelijk van het type pigment, de grootte en locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Pigmentproblemen kunnen zowel met de licht/laser als met peelings behandeld en de huidtherapeut adviseert u welke methode voor u het meest geschikt is.

 

Acne door middel van een medische peeling

Snel van je acne af? Om acne zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut bekijkt van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor u een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met u welke behandeling het meest geschikt is. Dit zal een behandelplan zijn op basis van thuisadviezen en behandelingen. Een medische peeling, zoals de fruitzuurpeeling of TCA peeling, zorgen voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen. Tevens kunnen ook littekens aangepakt worden.

 

(Acne)littekens door middel van de Ematrix/Fractora

Litteken verwijderen? Het vervelende van acne is dat in sommige gevallen de acne littekens duidelijk zichtbaar blijven. Met deze behandeling wordt diep in de huid nieuwe huidcellen aangemaakt, wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en vervagen de littekens. U wordt behandeld met de eMatrix/Fractora en u zult ervaren dat uw acne littekens snel verleden tijd zijn. De eMatrix/Fractora is geschikt voor behandelingen van zowel de blanke als de donkere huid. 

 

Vergoeding zorgverzekeraar

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en kwaliteit-geregistreerd) hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Sommige behandelingen worden daarom ook vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

 

Vanaf heden heeft Cosmetic Totale een eigen vestiging aan de Bergweg in Zeist. Bent u geïnteresseerd in een intakegesprek of behandeling, dan kunt u contact opnemen via het nummer van Cosmetique Totale: 085-9022080

bottom of page