top of page
73024014_2193725377405713_42674265268840

GENEO+  |  Huidverbetering op alle niveau's

Laat de huid stralen van vitaliteit dankzij de 5-in-1 Super Facial; een systeem met alleen maar voordelen

 

Wilt u uw huid verbeteren en het beste resultaat behalen in één behandeling? Huidverzorging Bregje in Zeist is hét adres voor het krijgen van een stralende en gezonde huid. Samen met u kijken wij naar uw wensen en welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. 

 

Het Geneo+ systeem biedt OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem. Als enige in Zeist bieden wij dit aan!

Stap 1: Oxygeneo: hét alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één

OxyGeneo is een revolutionaire huidverzorging. Deze 3-in-1 Superfacial geeft binnen 15 minuten het resultaat van een anderhalf uur durende intensieve behandeling.  Het effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten, aangepast op uw huid. De behandeling zorgt voor een effectieve reiniging, exfoliatie, en produceert ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Deze CO2 rijke omgeving triggert een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect waardoor een verhoogde zuurstoftoevoer in de weefsels ontstaat die:

 

Voordelen:

 • Zuurstofrijkbloed direct naar het te behandelde gebied stuurt.

 • Een vasodilatatie creëert en bloedtoevoer verhoogt.

 • Het celmetabolisme van de huidcellen verhoogt.

 • De opname van actieve ingrediënten  in de huid bevordert.

 

 Dit alles op een prettige, veilige, zeer effectieve manier, met een prachtig resultaat direct na de eerste behandeling.

Stap 2: TriPollar: Warmte massage gericht op huidverstrakking

Pollogen's gepatenteerde TriPollar Technologie is een efficiënte technologie die gouden standaard is geworden in de industrie voor rimpelreductie, huidverstrakking, huidverjeugdiging en méér. In de gezichtsbehandelingen zorgt TriPollar voor een contractie van bestaande collageenvezels en stimuleert de regeneratie van nieuwe collageenvezels in de huid. Het geeft op een veilige manier directe en duurzame lange termijn resultaten zonder pijn en hersteltijd. De behandeling met Tripollar wordt als fijn, warm en ontspannend ervaren.

Voordelen:

 • Een gladdere en stevigere huid

 • Reductie van fijne lijntjes en rimpels

 • Verbetering van de huidtextuur.

 • Stimuleert het herstel van nieuwe collageen vezels

Stap 3: Ultrasound : Opname van actieve ingrediënten in de huid


Een gezichtsbehandeling bij Bregje in Zeist met Ultrasound zorgt voor een verhoogde opname van actieve ingrediënten die op de huid worden aangebracht. dit ontstaat doordat er in hoge frequentie ultrasonische vibraties worden toegepast. Behalve het heerlijke ontspannen gevoel reduceert het tijdelijk de dichtheid van de huidlagen waardoor er kleine openingen tussen de huidcellen ontstaan wat resulteert in een verhoogde opname van werkstoffen. Deze behandeling is een mooie opvolging op de OxyGeneo of TriPollar behandeling maar kan ook los worden toegevoegd aan elke willekeurige behandeling. Het proces is veilig voor alle huidtypen, pijnloos en mild. Het kan eveneens worden toegepast op een gevoelige huid, zoals bijvoorbeeld bij rosacea.

Voordelen:

 • Verhoogde huidtemperatuur resulteert in een actievere celmetabolisme en verbeterde circulatie.

 • De opname van actieve ingrediënten in de huid verhogen.

 • Verbetert de vochtretentie.

 • Vernauwt grove poriën.

 • Vermindering van wallen rondom de ogen.

 • Een gladde huidtextuur.

bottom of page